Menu
M

Medische kleding

Nieuwenhuis Corporate Fashion biedt een ruime keuze aan medische bedrijfskleding. Onze medische bedrijfskleding is kleurvast, zit comfortabel en heeft een professionele uitstraling. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen realiseren en u voorzien van een passend advies. 

Laat artsen, verplegers en ander personeel ondersteund worden in het dagelijks werk door comfortabele en functionele werkkleding. Daarnaast zorgt passende bedrijfskleding voor herkenbaarheid en de juiste uitstraling. Laat de wensen van u en uw personeel verwerkt worden in custom made bedrijfskleding.

Neemt u vrijblijvend contact op, laat uw gegevens achter of neem een bezoek aan onze showroom.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32

Bedrijfskleding schoonmaak

Behoud het professionele uiterlijk van uw bedrijfskleding door te kiezen voor bedrijfskleding die slijtvast, kleurvast en bestendig is tegen hoge wastemperaturen. Kwalitatieve bedrijfskleding voor de schoonmaak die comfortabel zit. 

Meer informatie

Medische bedrijfskleding

Nieuwenhuis Corporate Fashion biedt een ruime keuze aan medische bedrijfskleding. Laat artsen, verplegers en ander personeel ondersteund worden in het dagelijks werk door comfortable en functionele werkkleding.

Meer informatie

Bedrijfskleding kapper

Laat uw kapperskleding afgestemd worden op uw kapsalon. Middels custom made productontwikkeling ontwikkelen wij voor u een complete nieuwe lijn afgestemd op uw wensen, kleurstellingen, functionaliteit en draagcomfort.

Meer informatie

Bedrijfskleding schoonheidssalon

Representatieve bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon draagt bij aan een positieve impressie van uw klanten. Laat kleding voor uw schoonheidssalon afgestemd worden op uw wensen en huisstijl voor comfort met een professionele uitstraling.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug