Menu
K

Kleding kapper

Bedrijfskleding voor een kapper dient functioneel te zijn maar toch over een professionele uitstraling te beschikken. Nieuwenhuis Corporate Fashion heeft jarenlange ervaring met het leveren van bedrijfskleding aan kappers. Wij voorzien u daarom graag van een passend advies waar wij uw wensen meenemen en u op de hoogte stellen van de laatste trends. 

Bij het knippen van klanten is het van belang dat u zich comfortabel en prettig voelt in uw bedrijfskleding. Daarnaast maakt de bedrijfskleding onderdeel uit van het totaalplaatje van uw kapsalon en is de juiste uitstraling belangrijk. Geef uw klanten een positieve impressie met representatieve bedrijfskleding van Nieuwenhuis Corporate Fashion.

Neemt u vrijblijvend contact op, laat uw contactgegevens achter of neem een bezoek aan onze showroom.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Hoge kwaliteit bedrijfskleding, op maat gemaakt voor de hele onderneming.”

Jan Nieuwenhuis / T. 0174 28 13 32

Bedrijfskleding schoonmaak

Behoud het professionele uiterlijk van uw bedrijfskleding door te kiezen voor bedrijfskleding die slijtvast, kleurvast en bestendig is tegen hoge wastemperaturen. Kwalitatieve bedrijfskleding voor de schoonmaak die comfortabel zit.

Meer informatie

Medische bedrijfskleding

Nieuwenhuis Corporate Fashion biedt een ruime keuze aan medische bedrijfskleding. Laat artsen, verplegers en ander personeel ondersteund worden in het dagelijks werk door comfortable en functionele werkkleding.

Meer informatie

Bedrijfskleding kapper

Laat uw kapperskleding afgestemd worden op uw kapsalon. Middels custom made productontwikkeling ontwikkelen wij voor u een complete nieuwe lijn afgestemd op uw wensen, kleurstellingen, functionaliteit en draagcomfort.

Meer informatie

Bedrijfskleding schoonheidssalon

Representatieve bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon draagt bij aan een positieve impressie van uw klanten. Laat kleding voor uw schoonheidssalon afgestemd worden op uw wensen en huisstijl voor comfort met een professionele uitstraling.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug