Menu
K

Kleding schoonheidssalon

Representatieve bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon draagt bij aan een positieve impressie van uw klanten. Laat kleding voor uw schoonheidssalon afgestemd worden op uw wensen en huisstijl voor een professionele uitstraling. Nieuwenhuis Corporate Fashion biedt een ruime keuze aan bedrijfskleding voor elke schoonheidsspecialist.

Bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon dient comfortabel te zijn maar toch over een professionele uitstraling te beschikken. Behoud daarnaast het uiterlijk van uw kleding door te kiezen voor bedrijfskleding die slijtvast, kleurvast en bestendig is tegen hoge wastemperaturen. Wij voorzien u graag van een passend advies waar wij uw wensen meenemen en u op de hoogte stellen van de laatste trends.

Neemt u vrijblijvend contact op, laat uw contactgegevens achter of neem een bezoek aan onze showroom.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32

Bedrijfskleding schoonmaak

Behoud het professionele uiterlijk van uw bedrijfskleding door te kiezen voor bedrijfskleding die slijtvast, kleurvast en bestendig is tegen hoge wastemperaturen. Kwalitatieve bedrijfskleding voor de schoonmaak die comfortabel zit.

Meer informatie

Medische bedrijfskleding

Nieuwenhuis Corporate Fashion biedt een ruime keuze aan medische bedrijfskleding. Laat artsen, verplegers en ander personeel ondersteund worden in het dagelijks werk door comfortable en functionele werkkleding.

Meer informatie

Bedrijfskleding kapper

Laat uw kapperskleding afgestemd worden op uw kapsalon. Middels custom made productontwikkeling ontwikkelen wij voor u een complete nieuwe lijn afgestemd op uw wensen, kleurstellingen, functionaliteit en draagcomfort.

Meer informatie

Bedrijfskleding schoonheidssalon

Representatieve bedrijfskleding voor uw schoonheidssalon draagt bij aan een positieve impressie van uw klanten. Laat kleding voor uw schoonheidssalon afgestemd worden op uw wensen en huisstijl voor comfort met een professionele uitstraling.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug