Menu
V

Verswinkel kleding

Bedrijfskleding in uw verswinkel krijgt heel wat te verduren en daarom is de kwaliteit van groot belang. De bedrijfskleding dient slijtvast, heet wasbaar en kleurvast te zijn. Wanneer u dagelijks werkt met verse producten is het des te belangrijker dat uw kleding er verzorgd uitziet. Wij van Nieuwenhuis Corporate Fashion staan garant voor kwalitatieve bedrijfskleding, die past bij uw wensen en het uiterlijk van uw verswinkel.

Nieuwenhuis Corporate Fashion onderscheidt zich van concurrenten door middel van custom made productontwikkeling. Dit proces resulteert in een compleet nieuwe lijn afgestemd op uw wensen, kleurstellingen, functionaliteit en draagcomfort. De laatste trends en ontwikkelingen houden wij nauwlettend in de gaten om mee te nemen in uw persoonlijk advies. Onze jarenlange ervaring met het leveren van robuuste bedrijfskleding aan verswinkels zetten wij graag in, om u van geschikte corporate fashion te voorzien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op of laat uw naam en nummer achter.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Hoge kwaliteit bedrijfskleding, op maat gemaakt voor de hele onderneming.”

Jan Nieuwenhuis / T. 0174 28 13 32

Slagerij

Slijtvaste en comfortabele bedrijfskleding geschikt voor uw slagerij. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en de laatste trends.

Meer informatie

Bakkerij

Bedrijfskleding is het visitekaartje naar de klanten in uw bakkerij, representatieve bedrijfskleding draagt bij aan een positieve impressie.

Meer informatie

Groentewinkel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom leveren wij kleurvaste en slijtvaste bedrijfskleding passend bij uw groentewinkel.

Meer informatie

Verswinkel

Representatieve bedrijfskleding voor elke versspecialist. Geef het uiterlijk van uw verswinkel een boost met passende bedrijfskleding.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug