Menu
B

Bakkerij kleding

Dagelijks wordt er in uw bakkerij met verse producten gewerkt, des te belangrijker is geschikte bedrijfskleding. De kleding dient slijtvast, comfortabel, heet wasbaar en kleurvast te zijn. Wij van Nieuwenhuis Corporate Fashion hebben jarenlange ervaring met het leveren van robuuste bedrijfskleding aan verswinkels. Onze ervaring en expertise zetten wij graag in, om u van geschikte corporate fashion te voorzien.

Verwaarloosde of beschadigde bedrijfskleding geeft klanten een slechte indruk. Daarentegen zorgt representatieve bedrijfskleding dat het uiterlijk van uw zaak een boost krijgt. Laat bedrijfskleding afgestemd worden op uw wensen en bakkerij voor een perfect totaalplaatje.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact op of laat uw naam en nummer achter.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Hoge kwaliteit bedrijfskleding, op maat gemaakt voor de hele onderneming.”

Jan Nieuwenhuis / T. 0174 28 13 32

Verswinkel

Representatieve bedrijfskleding voor elke versspecialist. Geef het uiterlijk van uw verswinkel een boost met passende bedrijfskleding.

Meer informatie

Slagerij

Slijtvaste en comfortabele bedrijfskleding geschikt voor uw slagerij. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en de laatste trends.

Meer informatie

Bakkerij

Bedrijfskleding is het visitekaartje naar de klanten in uw bakkerij, representatieve bedrijfskleding draagt bij aan een positieve impressie.

Meer informatie

Groentewinkel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom leveren wij kleurvaste en slijtvaste bedrijfskleding passend bij uw groentewinkel.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug