Menu
K

Kleding groentewinkel

Klanten staan dagelijks in contact met uw groentewinkel personeel. Representatieve bedrijfskleding draagt hierin bij aan een positieve impressie. Laat bedrijfskleding afgestemd worden op uw wensen en groentewinkel voor een perfect totaalplaatje. U kunt daarvoor gebruikmaken van onze jarenlange ervaring met het leveren van bedrijfskleding aan verswinkels.

Bedrijfskleding in uw groentewinkel dient slijtvast, heet wasbaar en kleurvast te zijn. Wanneer u dagelijks werkt met verse producten is het des te belangrijker dat uw kleding er verzorgd uit ziet. Wij van Nieuwenhuis Corporate Fashion staan garant voor kwalitatieve bedrijfskleding, die past bij de wensen en uiterlijk van uw winkel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact op of laat uw naam en nummer achter.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32

Verswinkel

Representatieve bedrijfskleding voor elke versspecialist. Geef het uiterlijk van uw verswinkel een boost met passende bedrijfskleding.

Meer informatie

Slagerij

Slijtvaste en comfortabele bedrijfskleding geschikt voor uw slagerij. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en de laatste trends.

Meer informatie

Bakkerij

Bedrijfskleding is het visitekaartje naar de klanten in uw bakkerij, representatieve bedrijfskleding draagt bij aan een positieve impressie.

Meer informatie

Groentewinkel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom leveren wij kleurvaste en slijtvaste bedrijfskleding passend bij uw groentewinkel.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug