Menu
K

Kleding uitvaartbranche

Dragers, gastvrouwen en heren, chauffeurs en uitvaartleiders zijn het gezicht van uw bedrijf. Gepaste bedrijfskleding voor meelevend, kundig en betrouwbaar uitvaartpersoneel is daarom onmisbaar. Wij van Nieuwenhuis Corporate Fashion hebben jarenlange ervaring met bedrijfskleding voor de uitvaartbranche. Wij zorgen voor kwalitatief op maat gemaakte bedrijfskleding, passend bij uw huisstijl.

Laat uw personeel stijlvol gekleed, met bedrijfskleding speciaal ontworpen voor de uitvaartbranche. Personaliseer uw kleding en laat deze afgestemd worden op uw wensen. Uw uitvaartonderneming en personeel stijlvol zichtbaar met herkenbaarheid, de juiste uitstraling en kwaliteit van de kleding.

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een op maat gemaakt advies of laat uw naam en nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel 0174 28 13 32

Klanten kopen kleding voor uitvaartbranche

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32

Bedrijfskleding uitvaartbranche

Bedrijfskleding speciaal ontworpen voor de uitvaartbranche. De kleding wordt met maatwerk afgestemd uw wensen.

Meer informatie

Bedrijfskleding horeca

Representatieve bedrijfskleding draagt bij aan een positieve impressie. Laat uw bedrijfskleding afgestemd worden op uw horeca onderneming.

Meer informatie

Bedrijfskleding verswinkel

Kwalitatieve bedrijfskleding voor elke versspecialist. Geef het uiterlijk van uw verswinkel een boost met passende bedrijfskleding.

Meer informatie

Bedrijfskleding zorg & beauty

Verzorgde bedrijfskleding afgestemd op uw wensen. Laat u adviseren over alle mogelijkheden en de laatste trends in de zorg & beauty branche.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug