Menu
B

Bouwkleding

Laat uw werknemers optimaal profiteren van comfortabele en functionele werkkleding afgestemd op het uit te voeren werk. Geschikte bedrijfskleding draagt direct bij aan de goede werkervaring van uw personeel. Daarnaast zorgt bedrijfskleding die aansluit op uw huisstijl, voor herkenbaarheid van uw onderneming.

Nieuwenhuis fashion is een specialist op het gebied van bedrijfskleding en heeft jarenlange ervaring binnen de markt. Wij leveren onder andere werkkleding voor de volgende branches: Bouw, installatie, transport en logistiek, schilders, hoveniers en industrie. Wij zijn bekend met de laatste veiligheidseisen en trends voor werkkleding om u van een correct advies te kunnen voorzien. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of laat uw naam en telefoonnummer achter.

Bel 0174 28 13 32

Klanten

“Hoge kwaliteit bedrijfskleding, op maat gemaakt voor de hele onderneming.”

Jan Nieuwenhuis / T. 0174 28 13 32

Werkkleding voor de bouw

Laat uw werknemers optimaal profiteren van comfortable en functionele werkkleding afgestemd op het uit te voeren werk. Geschikte bedrijfskleding draagt direct bij aan de goed werkervaring van uw personeel. Daarnaast zorgt representatieve kleding voor herkenbaarheid van uw onderneming bij klanten.

Meer informatie

Kleding voor chauffeurs

Laat uw chauffeurs veilig en herkenbaar rijden met representatieve bedrijfskleding van Nieuwenhuis Corporate Fashion. Wij beschikken over een breed assortiment aan bedrijfskleding voor o.a. vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs en taxichauffeurs.

Meer informatie

Bedrijfskleding groothandel

Als groothandel dient u zowel over comfortable als representatieve bedrijfskleding te beschikken. Het is belangrijk dat klanten uw personeel herkennen en dat de kleding een professionele uitstraling heeft. Daarnaast is comfortabele bedrijfskleding van belang voor een positieve werkervaring.

Meer informatie

Bedrijfskleding handelshuis

Representatieve bedrijfskleding draagt bij aan een positieve impressie. Laat uw bedrijfskleding afgestemd worden op uw handelshuis. Wij onderscheiden ons door middel van custom made productontwikkeling. Dit proces resulteert in een compleet nieuwe lijn afgestemd op uw wensen.

Meer informatie

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug