Menu

Travel Suit Collectie

Corporate Travel Suit koop je bij de specialist!

Travel Suit kwaliteiten zijn een populair mode item geworden. Maar hoe groot de verleiding dan ook, zeker niet alle fashion collecties zijn geschikt om in te zetten voor corporate.

Voor de keuze van de beste stoffen, de juiste verwerking, een brede en constante maatvoering, aanmeten op locatie én een eventuele aanpassing achteraf met een op stretch kwaliteiten afgestemd  machinepark moet je bij de specialist zijn.

Al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor uw corporate fashion. Bel voor meer informatie of presentatie 0174 28 13 32 of mail naar info@nieuwenhuisfashion.nl

Trendsetter in Corporate Wear

De verwerking van Travel Suit stoffen zijn ons niet vreemd. Inmiddels acht jaar geleden al is de basis gelegd voor de Travel Suit Collectie. Een doordacht programma.

Vraag brochure aan

Easy Care en Kreukvrij

Dat de Travel Suit kwaliteiten comfortabel zijn in het dragen hoeven wij u niet meer te vertellen. De ademende, kreuk- en pilling vrije stof laat zich meer dan gemakkelijk onderhouden!

Neem contact op

De grootse Collectie!

Met de meer dan 30 items tellende collectie ontstaan er eindeloze combinatie mogelijkheden. Een ultiem Mix & Match collectie, ook combineerbaar met onze basics!

Vraag brochure aan

Upgrade Your Brand

Kies voor een van onze unieke verwerkingen van uw  merknaam of beeldmerk. Laat u informeren over de diverse mogelijkheden van borduring tot custom made verwerkingen.

Neem contact op

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug

Fashion Rules!

De Corporate Travel Suit Collectie van Nieuwenhuis Corporate Fashion is gebaseerd op het actuele modebeeld. En daarmee hét antwoord op de vraag of professioneel, representatief gekleed ook modieus kan zijn.

Colorful life

Sinds jaar en dag zijn kleuren als navy, black en grey de basis voor menig collectie. Maar wellicht sluit een andere kleur beter aan op huisstijl. Naast onze basics zijn er meer kleuren of kunt u bij projectmatige aanpak kiezen voor uw eigen kleur!

Vraag brochure aan
“Oneindige combinatiemogelijkheden met meer dan 30 items in de collectie, we praten u graag bij!”

Marieke Nieuwenhuis