Menu

The Basics

Onze online krachtpatsers

Al snel na de introductie van WearBasics.nl bleek het gemak van online bestellen van standaard collecties en het kunnen vertrouwen op 100% back up, expertise en betrokkenheid van een team van vaste medewerkers met kennis van zaken  een sterke combinatie.

Met aparte en overzichtelijk gerubriceerde online winkels voor diverse branches maken wij de zoektocht naar het juiste model wel heel gemakkelijk.

O.a. Chaud Devant, Segers, Greiff, Brook Taverner, Olymp, Eterna, Helly Hansen, Mascot, Projob, Orcon, Brams Paris, Gerba, Emma, Alsico, de Berkel, Haen en vele anderen

WearBasics.nl

Uitgebreide collecties voor alle representatieve functies en horeca. Dat is WearBasics.nl. Greiff, Brook Taverner, Segers, Chaud Devant, Identity, LeDub, Olymp en meer. Neem voor projectmatige aanpak, specials of meer informatie contact met ons op.

Bezoek WearBasics.nl

WorkBasics.nl

WorkBasics.nl biedt de oplossing bij het aankleden van medewerkers in Facilitaire ondersteuning tot Heavy Workwear. Helly Hansen, Mascot, Projob, Gerba, Emma en meer. Neem voor projectmatige aanpak, specials of meer informatie contact met ons op.

Bezoek WorkBasics.nl

WhiteBasics.nl

Speciaal voor de medewerkers in zorginstellingen, ziekenhuizen, beauty- en saunacentra, tandartspraktijken hebben wij de beste merken bedrijfskleding ondergebracht in WhiteBasics.nl. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak, specials contact met ons op.

Bezoek WhiteBasics.nl

RetailBasics.nl

Waarom kiezen voor specials wanneer het aanbod in standaard programma’s zo groot is. Dat vroegen wij ons af met de introductie van RetailBasics.nl  Dé oplossing voor alle verswinkels. Neem voor projectmatige aanpak, specials of meer informatie contact met ons op.

Bezoek RetailBasics.nl

Mooie namen

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32