Menu

The Basics

Onze online krachtpatser

Al snel na de introductie van WearBasics.nl bleek het gemak van online bestellen van standaard collecties en het kunnen vertrouwen op 100% back up, expertise en betrokkenheid van een team van vaste medewerkers met al meer dan 30 jaar kennis van zaken een sterke combinatie.

Met aparte en overzichtelijke rubrieken voor diverse branches of collecties maken wij de zoektocht naar het juiste model wel heel gemakkelijk.

O.a. Greiff,  Brook Taverner,  Clubclass. Ledub, Olymp, Profuomo, Michaelis, Digel, Giovani Capraro, Chaud Devant, Segers, De Berkel, Haen en vele anderen. Nieuw is onze Travel Suit Collectie.

WearBasics

WearBasics is Nieuwenhuis Corporate Fashion’s bestelsite voor fashion collecties voor alle representatieve functies; horeca, beveiliging en zorg. Alle bekende merken ondergebracht in één overzichtelijke complete site. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak of specials contact met ons op.

Bezoek WearBasics

Travel Suits

Nieuw is onze Travel Suit Collectie. Met meer dan 30 items verreweg de grootste Travel Suit Collectie van Nederland. De comfortabele, ademende, kreukvrije stretchkwaliteit staat garant voor optimaal draagcomfort. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak, specials contact met ons op.

Bezoek Travel Suits

Zorgkleding

Recent zijn ook diverse collecties voor de medewerkers in zorginstellingen, ziekenhuizen, beautycentra, tandartspraktijken in WearBasics ondergebracht. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u vertrouwen op het beste advies. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak of specials contact met ons op.

Bezoek Zorgkleding

Beveiliging

Voor het gemak hebben wij voor u alvast een selectie gemaakt voor het assortiment voor de beveiligingsmedewerkers. Een helder overzicht van artikelen desgewenst voorzien van uw logo of een geborduurde of metalen beveiligings V. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak, specials contact met ons op.

Bezoek Beveiliging

Mooie namen

“Het contact na de online bestelling wordt enorm gewaardeerd”

Marieke Nieuwenhuis (Orderbegeleiding) / T. 0174 28 13 32