Menu
D

Dare To Be Noticed

Voor een professionele, representatieve uitstraling ter ondersteuning van de hartelijk ontvangst van uw receptiemedewerkers biedt Nieuwenhuis Corporate Fashion u diverse mogelijkheden afgestemd op uw huisstijl.

Zo bieden wij met onze New Corporate Identity Concept een exclusieve High-End-Collectie met veel mogelijkheden in modellen, kleuren en kwaliteiten. Of kies voor een van onze uitgebreide standaard programma’s met prettige korte levertijden.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom waarbij wij de diverse collecties en uitgebreide mogelijkheden de revue laten passeren.

 

Bel voor meer informatie 0174 281 332

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.

Bel mij terug

Representatief

Nieuw is onze Travel Suit Collectie. Met meer dan 30 items verreweg de grootste Travel Suit Collectie van Nederland. De comfortabele, ademende, kreukvrije stretchkwaliteit staat garant voor optimaal draagcomfort. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak, specials contact met ons op.

Bezoek Travel Suits

Representatief

Recent zijn ook diverse collecties voor de medewerkers in zorginstellingen, ziekenhuizen, beautycentra, tandartspraktijken in WearBasics ondergebracht. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u vertrouwen op het beste advies. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak of specials contact met ons op.

Bezoek Zorgkleding

Representatief

WearBasics is Nieuwenhuis Corporate Fashion’s bestelsite voor fashion collecties voor alle representatieve functies; horeca, beveiliging en zorg. Alle bekende merken ondergebracht in één overzichtelijke complete site. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak of specials contact met ons op.

Bezoek WearBasics

Representatief

Voor het gemak hebben wij voor u alvast een selectie gemaakt voor het assortiment voor de beveiligingsmedewerkers. Een helder overzicht van artikelen desgewenst voorzien van uw logo of een geborduurde of metalen beveiligings V. Neem voor meer informatie, projectmatige aanpak, specials contact met ons op.

Bezoek Beveiliging