Menu

Wereldmuseum

Het Wereldmuseum in Rotterdam, het Tropenmuseum in Amsterdam, Afrika Museum in Berg en Dal, Museum voor Volkenkunde in Leiden gaan door onder de naam Wereld Museum!

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo en.. nieuwe look! De locaties zijn ons niet vreemd en verzorgen wij als sinds jaar en dag de corporate uitstraling. Maar het blijft natuurlijk een meer dan groot compliment wanneer wordt gevraagd om ook de nieuwe corporate look te mogen ontwikkelen. Daar zijn wij natuurlijk niet alleen heel blij mee maar vooral heel trots op!  Rest ons alleen nog een tip te geven. Bezoek deze musea. Niet voor ons maar ze zijn stuk voor stuk prachtig en een beetje cultuur snuiven verrijkt onze geest! Wij zijn fan!

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

I amsterdam

amsterdam&partners is een non-profit organisatie met als doel te bouwen aan een betere reputatie van de Metropool Amsterdam.  

Door het gidsen van bewoners, bedrijven en bezoekers langs alle bekende en onbekende plekken en mogelijkheden van de stad en de metropool.

Samen met amsterdam & partners is een nieuwe collectie samengesteld voor diverse disciplines binnen de organisatie. Van de medewerkers in de store, de city guide op straat tot het aankleding van de ambasadeurs van de organisatie op (buitenlandse) beurzen.

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Gek geworden?

Ook WearBasics, onze succesvolle online webstore, ontkomt niet aan ons nieuwe filosofie. Naast een nog overzichtelijker zoek- en filterfuncties is er, geheel tegen de stroom in wellicht, gekozen voor aanzienlijk minder items en minder merken.

De keuze uit meer dan 160 witte overhemden en blouses brengen wij met liefde terug naar een keuze uit niet meer dan 30. Sterker nog, 25 wellicht! Zo zal ook de kleding voor de zorg en heavy duty workwear in de toekomst alleen projectmatig worden aangeboden. En geloof ons, hiermee maken wij het u een stuk gemakkelijker, worden levertijden korter, werken we aan minder waste.

WearBasics.nl
“Looking good works better”

What's in a name?

Van verandering voor onze klanten is geen sprake. De club met enthousiaste, meer dan betrokken medewerkers blijft ongewijzigd maar toch is er, na 25 jaar gekozen voor een subtiele naamswijziging.

Nieuwenhuis Corporate Fashion wordt Nieuwenhuis Corporate Fashion Concepts.  Simpelweg omdat het ons meer dan goed af gaat om samen met onze klant een concept te ontwikkelen. Niet losse aankopen maar het ontwikkelen van samenhangende programma’s voor een representatieve, professionele uitstraling. Een traject waarbij wij het hele logistieke traject voor u verzorgen. Vanaf eerste aanmeet-sessie tot en met het verantwoord en gecertificeerd afvoeren van oude items voor recycling.

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Neerlands trots.

Al vele jaren mogen wij ons leverancier noemen van menig van der Valk Hotel. Waaronder het bekende Van der Valk Hotel Schiphol.

Eerlijk is eerlijk Neerlands trots! Met de verbouwing en  uitbreiding van de locatie Schiphol is tegelijkertijd gekozen voor een nieuwe look voor de medewerkers sales en receptie. Fris, eigentijds, representatief, professioneel en comfortabel.

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Naadloos programma.

Als we heel eerlijk zijn was bij de eerste kennismaking de “klik” er al.

En al snel bleek dat onze kijk op de implementatie van een nieuw corporate fashion programma naadloos aansloot op de 5 star experience van de D&B Facility Group. Een passend programma voor security en hospitality in een unieke D&B kleurstelling. Kennismaken met de unieke 5 star experience in hospitality en security?

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Aan de Amstel.

Wij staan meer bekend om onze creativiteit, betrokkenheid en soms een tikkeltje eigenwijs dan commerciële club. En eerlijk gezegd zijn we daar wel trots op.

Maar soms heb je van die namen die je wel heel erg graag op je referentielijst zou willen hebben. Inmiddels is het zover en mogen wij het Amstel Hotel toevoegen. Trots? Trots als een pauw dat mag u best weten!

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Nieuwe samenwerking.

Na de eerste kennismaking met de enthousiaste commissie van Attractiepark Slagharen werden we als snel overvallen door de corona pandemie. Daarmee lag even alles stil of stond het een en ander op een laag pitje.

Maar inmiddels is het zover! Wij mogen ons leverancier noemen van een van Nederlands bekendste vakantie & attractiepark!
Iedereen kent Slagharen natuurlijk maar neem voor de nieuwste ontwikkelingen even een kijkje op de prachtige site.

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Verlenging samenwerking

Al meer dan 9 jaar voorzien wij de honderden medewerkers receptie, recreatie, horeca, td, schoonmaak en meer van de de 18 RCN vakantieparken.

Recent hebben wij onze samenwerking voor de komende jaren mogen verlengen! Als je daar niet van naast je schoenen gaat lopen. Het verhaal van RCN is al 70 jaar mooi en prachtig. Een uniek concept waarbij de volledige winstuitkering gaat naar goede doelen! Bezoek de prachtige parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Interesse? Klik op de volgende link voor het filmpje of bezoek rcn.nl.

Ook kennismaken? Mail ons!
“Looking good works better”

Limitless!

Nieuw is Limitless. Limitless is, evenals onze andere collecties, een op fashion gebaseerde collectie voor wie men zich wil onderscheiden van de concurrentie.

Met onze succesvolle pasvormen uit de andere collecties als uitgangspunt is Limitless uitgegroeid tot een uniek concept waar je misschien wel een beetje lef voor moet hebben maar wiel de durf heeft zeker de concurrentie voor zal zijn.

Mail ons voor meer info
“Fashion concepten met lef ”

Inntel Marina’s Beach

De zoekopdracht voor de klant was helder. Modern, comfortabel, dames- en heren collectie in een stretch kwaliteit, inzetbaar voor alle locaties.

Nou, daarmee was men op het juiste adres en inmiddels zijn eerste locaties al geleverd. Met als start het meer dan prachtig gelegen Marina Beach hotel.

Ook een modernere look?
“Looking good works better”

Niks missen?

U mist niks meer met onze info sheets. Met de focus op informatie van een bepaald onderwerp dat wellicht tijdens een presentatie niet is besproken. Of gewoon als naslagwerk. Als gemakkelijk antwoord op een ” hoe zat het ook alweer?”

MVO / TRAVEL SUIT PRINTED / KMS / WEARBASICS  / en meer…

“Looking good works better”